Personvern og cookies

Personvernerklæring for Aprento.no

1. Grunnleggende krav til behandlingen av personopplysninger

Aprento AS eier og drifter aprento.no, og er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger («behandlingsansvarlig») når du besøker vårt nettsted eller benytter deg av våre tjenester.
Opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven.

2. Formålet med behandlingen og hvilke opplysninger vi behandler

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten For å kunne levere tjenesten til deg, behandler vi informasjon om hvem du er og din bruk av tjenesten.
Vi behandler opplysninger om navn, adresse, fødselsdato, e-post, telefonnummer, hvilken arbeidsgiver du er tilknyttet og informasjon om kjøp og innlogginger. I tillegg lagrer vi dine testsvar og notater for å vise deg statistikk om din progresjon og for å kunne forbedre tjenesten.

Cookies (informasjonskapsler)

For å kunne levere tjenesten, og å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby kundeservice, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.
Som de fleste nettsteder benytter aprento.no seg av cookies. En cookie er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne.

Aprento.no bruker cookies til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige og for å kunne yte bedre kundeservice.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke nettsiden aprento.no samtykker du til at vi kan sette cookies i din nettleser.

3. Særlig om barns personvern

I tråd med personvernlovgivningen ønsker ikke aprento.no å behandle personopplysninger om barn under 13/16 år uten foresattes samtykke. Dersom det viser seg at vi har behandlet slike personopplysninger, kan vi kontaktes for sletting.

4. Særlig om elektronisk markedsføring

Som de fleste virksomheter har vi en berettiget interesse i å markedsføre våre tjenester. Samtidig er ditt personvern viktig for oss, og vi ønsker å begrense eventuelle ulemper dette kan medføre for deg. Dersom du har et aktivt kundeforhold hos oss, vil vi kunne sende deg elektronisk markedsføring om produkter eller tjenester som vi tror du har interesse av, med mindre du har gitt oss beskjed om at du ikke ønsker å motta slike henvendelser. Med til reklameformatene som aprento.no bruker, hører annonser i sosiale nettverk (f.eks. Facebook Ads, Instagram Ads, SnapChat Ads, YouTube Video Ads).

Du kan endre dine preferanser her.

5. Bruk av databehandlere

Aprento AS inngår databehandleravtale med alle som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi overfører ikke personopplysninger til tredjeland.

6. Lagringstid og sletterutiner

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har, for eksempel etter regnskapslovgivningen.

7. Endringer i personvernerklæringen

Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklæringen, vil disse bli publisert på nettsiden 7 dager før endringene iverksettes. Ved større endringer vil kunder bli informert per e-post 7 dager før endringene iverksettes.